• OZNAM

          • Oznamujeme rodičom žiakov, že v prípade záujmu o stravovanie v školskej jedálni Holíč si aktuálny zápisný lístok na šk. rok 2022/2023 môžu stiahnuť tu pod textom alebo vyzdvihnúť pri vstupe do ŠJ.

            Zápisné lístky na stravovanie môžete priniesť do kancelárie ŠJ od  22. 8. 2022 v čase od 8.00 hod do 14.00 hod.

             

            Zápisný lístok 2022_2023

          • Oznam

          • Služby v škole počas prázdnin v čase od 9.00 – 12.00 hod.

            Telefonický kontakt: 0911/891629, 668 2630, 668 2236

             

              6.7.2022            Mgr. Roman Švec

            13.7.2022            Mgr. Mária Gortová

            20.7.2022            Mgr. Mária Gortová

              3.8.2022            Mgr. Dušan Chanečka

            10.8.2022            Mgr. Roman Švec

            17.8.2022            Mgr. Dušan Chanečka

            24.8.2022            Mgr. Roman Švec

          • Rozlúčka deviatakov

          • Zišli sme sa, aby sme ukončili pre nás deviatakov posledný školský rok na tejto škole. Nastal okamih, keď sme sa museli rozlúčiť, a tak ukončiť jedno krásne obdobie života. Už opäť nezasadneme do našich lavíc, už nám naposledy nezazvoní školský zvonček, ktorý nás sprevádzal každým dňom celých 9 rokov.  

            Milé pani učiteľky a páni učitelia, ďakujeme vám za trpezlivosť, priateľský prístup a množstvo vedomostí, ktoré ste do nás vkladali. Boli ste nám veľkou oporou, druhou rodinou, poradcom ale i kritikom. Našli ste si pre nás v ťažkých chvíľach pekné slovo, pohladenie i radu. S radosťou sa budeme vracať v spomienkach do obdobia, keď sme boli súčasťou tejto školy. Obzvlášť by sme sa chceli poďakovať našim triednym pani učiteľkám, ktoré to s nami nemali ľahké, ale vždy nám podali pomocnú ruku, aby sme sa dostali z každého problému. Pani učiteľky, boli ste nám druhou mamou, veľmi si vás vážime a máme vás radi, zostanete navždy v našich srdiečkach. Ďakujeme.

            Vaši deviataci

          • AKTIVITY Z FYZIKY V MIMOŠKOLSKOM PROSTREDÍ 8. ROČNÍK

          • Učenie nie je len o nadobudnutí vedomostí, ale hlavne o schopnosti nadobudnuté vedomosti využívať. Takže nielen motivovať žiakov k učeniu, ale aj poukázať na dôležitosť poznatkov v reálnom živote. Fyzika ako prírodná veda, s ktorou sa stretávame na každom kroku, je takejto alternatíve vzdelávania ako stvorená. Príroda a prírodovedné bádanie nám poskytuje priestor pre uplatnenie vedomostí, rozšírenie poznatkov a rozvoj praktických zručností. Poskytuje reálny pohľad na vedu a jej skúmanie. My sme sa rozhodli takýto plameň poznávania zapáliť pri prechádzke mestom v rámci blokovej výučby z fyziky na stanovištiach, z ktorých každé predstavovalo nejakú oblasť prírodovedného bádania. Žiaci tak získali komplexný pohľad na proces vzdelávania a mohli si overiť nadobudnuté teoretické vedomosti v teréne. Pre niektorých žiakov to môže byť inšpiratívny prvok pre vydanie sa na cestu prírodovedného vzdelávania a bádania. Ukázať žiakom možnosti a výber nechať na nich. Veríme, že sa tak stane.                                                        Ing. Jana Masaříková