• Kurz pre budúcich prváčikov a ich rodičov

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Kurz pre budúcich prváčikov a ich rodičov.

            V stredu 27. apríla sa naši budúci prváčikovia vrátili opäť do školy, no tentoraz nie na zápis. Prišli, aby sa spolu so svojimi rodičmi zúčastnili prípravného kurzu, ktorý naša škola organizuje.

            Pani učiteľky prvého stupňa pripravili deťom množstvo úloh, na ktorých si vyskúšali, ako to funguje v prvej triede a tiež to, či vedia správne držať ceruzku, či dobre ovládajú svoju rúčku, či dokážu sluchom rozlíšiť hlásky alebo či vedia slovo rozdeliť na slabiky. A rodičia si zasa mohli  overiť, či ich dieťa pracuje samostatne a dostatočne rýchlo a či pracuje podľa pokynov pani učiteľky.

            Veríme, že realizácia kurzu ešte viac skvalitní predškolskú prípravu detí a pomôže im aj ich rodičom ľahšie prekonať náročnú životnú zmenu  - prechod k plneniu školských povinností.

            Na deti a rodičov sa opäť tešíme 4. a 11. mája 2022 o 15: 00 hod.

             

             

             

             

          • Testovanie 5 - 2022

          • Dňa 18. mája 2022 sa uskutoční Testovanie 5 - 2022. Bližšie informácie nájdete v prílohách pod textom alebo na stránkach www.nucem.sk.

          • PISA - 2022

          • Naša škola bola vybraná do ôsmeho cyklu medzinárodnej štúdie PISA 2022, ktorej sa zúčastňuje okolo 80 krajín. V termíne 26. apríla 2022 budú žiaci narodení v roku 2006 elektronickou formou vypĺňať testy a dotazníky, ktoré môžu pomôcť skvalitniť výučbu na Slovensku.