• OZNAM

          • Riaditeľ ZŠ Školská 2, Holíč oznamuje, že od zajtra, t. j. 17. 9. 2024 (utorok), bude prebiehať riadne vyučovanie podľa rozvrhov.

          • Riaditeľské voľno - oznámenie

          • Riaditeľ ZŠ Školská 2, Holíč podľa § 3 ods. 10 vyhlášky č. 231/2009 Z. z. o podrobnostiach o organizácii školského roka na základných školách a v súlade s § 150 ods. 5zákona č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní udeľuje riaditeľské voľno všetkým žiakom našej školy na deň 16. septembra 2024 (t. j. pondelok) z organizačných dôvodov (mimoriadna situácia v okrese Skalica a odporúčania zriaďovateľa školy). V tento deň nebude v prevádzke ani ŠKD a žiaci, ktorí sa stravujú v školskej jedálni, budú automaticky odhlásení. O nástupe do školy budete informovaní v priebehu pondelka.

            Riaditeľstvo školy.

          • DIGITFOTO 2024

          • Aj tento rok sa počas prázdnin v Galante uskutočnilo vyhodnotenie celoslovenskej súťaže a prehliadky neprofesionálnej fotografickej tvorby s medzinárodnou účasťou Digitfoto Galanta.  Slávnostného vyhodnotenia, ktoré sa uskutočnilo 10.augusta v reprezentatívnych priestoroch Renesančného kaštieľa v Galante, sa zúčastnila Sofia Martináková z 8.B triedy, ktorej porota udelila 3.miesto v kategórii do 25 rokov. Katalóg víťazných a súťažných prác si môžete prezrieť na stránke https://osvetagalanta.sk/sites/default/files/2024-08/digitfoto_galanta_2024-katalog.pdf                                                                             Srdečne blahoželáme.                             Mgr. Emília Krištofíková

          • Slávnostné otvorenie školského roka

          • Či chceme alebo nie, kalendár je aj tento rok neúprosný a koniec prázdnin je tu. V pondelok 2. septembra 2024 sa opäť otvorili brány našej školy. Najvýznamnejšia udalosť to bola určite pre našich prváčikov a ich rodičov. Deti s napätím očakávali náručie novej pani učiteľky a svoju krásnu prvácku triedu.

            Po príhovore riaditeľa školy sa za prítomnosti predstaviteľov mesta Holíč uskutočnilo slávnostné privítanie žiakov a ich rodičov. Primátor mesta Zdenko Čambal, spoločne s riaditeľom školy Romanom Švecom, zaželali pedagógom i žiakom úspešný školský rok 2023/2024 a popriali im veľa radosti z učenia.

            Vykročme všetci do nového školského roka pravou nohou s potrebnou dávkou slušnosti, trpezlivosti, tolerancie, empatie a s úsmevom na tvári! Veľa šťastia!